Ny bog: Introduktion til webudvikling

Lige siden min yngste søn Mathias begyndte at interesse sig for programmering har jeg ville skrive en bog der forklarer de mange standarder, begreber, teknologier og akronymer inden for webudvikling. Da jeg fik en måneds tid mellem konsulentjobs i foråret, fik jeg den skrevet, og den har nu været igennem både redaktør og tryk.

Bogen er på omkring 230 sider, og er i modsætning til mange af mine andre udgivelser en ’hvad er det’-bog og ikke en ’sådan gør man’-bog. Den henvender sig til unge, der skal begynde på eller er i gang med en IT-uddannelse, ledere og projektledere, testere, designere, supportere, erfarne udviklere, som skal omskoles, eller dig der blot har udvikling som hobby. Du behøver med andre ord ikke at have erfaring med programmering eller webudvikling for at kunne læse bogen.

Bogens indhold beskrives bedst ved at se på forskellige PDF-udskrifter fra bogen. Især indholdsfortegnelse og indeks giver et godt billede af hvilket emner bogen dækker. Dem kan du finde på https://www.introwebdev.dk hvor der også er yderligere information.

Bogen kan om få dage købes i alle boghandlere – led efter ISBN 978-87-993382-4-5 eller mit navn. Ved køb af større antal kan der eventuelt trykkes og leveres direkte, ligesom tryk brandet til skoler eller virksomheder kan leveres. Bogen vil i løbet af efteråret 2021 kunne leveres som e-bog. Indtil da kan PDF leveres hvis det ønskes.

Undervisere og instruktører som overvejer om bogen kan benyttes i undervisningen, kan gratis få en kopi til gennemlæsning ved at kontakte mig direkte.

Jeg er glad og stolt over min lille fine røde bog, og jeg håber den bliver en grundlæggende guide for alle med en interesse i webudvikling.