Bogen om C# til uddannelsesinstitutioner (med opgaver)

Blot til orientering! Hvis du har interesse i bogen som underviser eller instruktør kan du få en PDF af bogen til gennemsyn. Hvis du overvejer at indkøbe et klassesæt af bogen så kontakt mig – det er muligt at få tryk en særlig udgave (eventuelt branded) direkte til levering. Det er også muligt at købe en version som e-bog – i første omgang dog kun gennem mig. Skriv til mig her eller på michell@cronberg.dk.

Flere undervisere har i øvrigt spurgt om opgaver til elever, og jeg har 100+ liggende fra mine kurser rundt omkring. Jeg overvejer lidt et åbent og gratis ”C# opgave-site” så alle har mulighed for at få skrevet noget kode. Jeg har primært små ”konsol” opgaver liggende som er meget konkrete inden for både iterativ og procedural kode samt en masse relateret OOP og funktionsorienteret kode. Der er ligeledes opgaver (Yatzy, Vendespil, Regnemaskine) samt opgaver med en web og windows-brugerflade. Slutteligt er der flere opgaver relateret til Monogame. Det en fryd og se granvoksne mænd og kvinder forstå ideen bag brugen interface og abstrakte klasser ved at kode i et platformspil ala Donkey Kong 😉

Skriv til mig eller smid en kommentar hvis et fælles ”opgave site” kunne have interesse. Kunne være sjovt at skabe tror jeg.